Крадіжками та шахрайством заробляла на прожиття

Листопад 04, 2011 | Новини | Переглядів: 1253 | Коментарі: 0

Працівники Кіровського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні крадіжок та шахрайства затримали 26-річну жительку обласного центру. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

До відділу міліції надійшло кілька схожих повідомлень від кіровоградок про те, що вони стали жертвами крадія. Всі потерпілі виявилися працівницями одного із ринків міста. Злодій, користуючись постійним потоком людей, непомітно для власниць викрадав їх сумки з грошима та особистими речами.
У ході проведення оперативно-розшукових заходів працівники міліції встановили зв’язок між цими злочинами та подією, що сталася у жовтні на тому ж ринку. У однієї із продавців малознайома жінка шахрайським шляхом заволоділа її мобільним телефоном. Зловмисниця попросила зателефонувати і зникла у натовпі.
Зі слів потерпілої, оперативники склали фоторобот підозрюваної та встановили її особу, а згодом затримали. Нею виявилася раніше судима за крадіжки місцева жителька. Жінка не вигадала нічого кращого, як незаконним шляхом заробляти собі на прожиття. Чужий мобільний вона продала випадковим знайомим, а крадені гроші витрачала на продукти харчування та інші власні потреби, серед яких і залежність від наркотичних засобів.
За цими фактами порушено кримінальні справи за ч. 2 ст. 185 (крадіжка, вчинена повторно) та ст. 190 (шахрайство) КК України. Зловмисниці загрожує покарання у вигляді обмеження волі на строк до 5 років, або позбавлення волі на той самий строк. Стосовно неї обрано міру запобіжного заходу – арешт.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool