Кожному кіровоградському ветерану забезпечено соціальний супровід (ФОТО)

Лютий 22, 2012 | Новини | Переглядів: 1134 | Коментарі: 0

У Кіровоградській міській раді відбулася планова прес-конференція, яку провела начальник відділу соціальної підтримки населення Юлія Вовк.

Юлія Вовк прозвітувала про виконання програми соціального захисту та соціальної підтримки окремих категорій населення міста Кіровограда за 2011 рік.
За інформацією начальника відділу соціальної підтримки населення на виконання програми в 2011 році у міському бюджеті було передбачено кошти у сумі 1,58 мільйона гривень.
Юлія Вовк повідомила, що в рамках регіональної ініціативи «Зірка пам’яті» складено списки ветеранів Великої Вітчизняної війни 1941-1945 років, які брали участь у бойових діях. За ветеранами закріплено медичного та соціального представника, працівника виконавчих органів міської ради та вчителів загальноосвітніх шкіл. Працівниками було проведено обстеження житлово-побутових умов, вивчено та проаналізовано потреби ветеранів.
У 2011 році за рахунок позабюджетних коштів для кіровоградських інвалідів війни придбано дві квартири, вручено 2 автомобіля ЗАЗ «Славута», моторолер FT-110 на загальну суму 90 тис. грн., 5 телефонів CDMI зв’язку «Інтертелеком» на загальну суму 1,75 тис. грн..
Юлія Вовк наголосила, що з метою створення соціального закладу для бездомних громадян розроблено положення про Кіровоградський міський соціальний готель для бездомних громадян на території колишнього приймальника-розподільника, який знаходиться по вулиці 40-річчя Перемоги.
За інформацією Юлії Вовк в липні 2011 року в місті започатковано соціальний проект міської ради та телеком-оператора «Київстар» «Почуй мене!». Тепер у людей з проблемами слуху та мовлення з’явилась можливість самостійно та без перешкод викликати екстрені служби «101», «102», «103», «104» за допомогою СМС повідомлень. В рамках проекту «Київстар» обладнав диспетчерські робочі місця екстрених служб міста.

джерело, фото Ігоря ФІЛІПЕНКА.

Кожному кіровоградському ветерану забезпечено соціальний супровід (ФОТО)
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool