Кожний кіровоградець має можливість терміново викликати працівників міліції ДСО

Серпень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 5445 | Коментарі: 0

Державна служба охорони є професійною спеціалізованою системою підрозділів, створених з метою здійснення охорони громадського порядку та охорони об’єктів всіх форм власності, повідомляє інтернет-видання «FotoInform».

Щоденно службу несуть наряді мобільних груп затримання, які поряд з охороною об’єктів попереджують різноманітні правопорушення. Для цього в громадських місцях на об’єкта, які знаходяться під охороною розміщуються стейкери «Терміновий виклик міліції».
 

Кожний громадянин, який став свідком правопорушення, або у випадку коли проти нього вчинюються протиправні дії, має можливість терміново викликати працівників міліції ДСО, які припинять правопорушення та по «горячим слідам» розкриють злочин.

На території Кіровоградської області розміщено 180 систем «Терміновий виклик міліції» з інформацією про можливість виклику міліції ДСО ( м. Олександрія – 3, м.Гайворон 8, м.Долинська 17, м. Знам»янка 26, м. Кіровоград 89, м. Новоукраїнка 14, м. Світловодськ 23), а саме на території об’єктів торгівлі 107, розважальних закладів 10, на підприємства та установах 44, гуртожитках 4, касах 2, АЗС 14.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool