Кожне робоче місце, створене сьогодні - нові можливості для розвитку територій завтра,- Сергій Кузьменко

Грудень 04, 2017 | Новини | Переглядів: 606 | Коментарі: 0

Всебічно підтримувати приватну ініціативу, залучати інвестиції і створювати нові робочі місця, – це ті напрямки, яким мають приділяти першочергову увагу керівники районів та об’єднаних територіальних громад. На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час щопонеділкової апаратної наради.

Він відзначив, що за останній час на Кіровоградщині створено десятки нових підприємств, зокрема, у сфері сонячної енергетики, будівництва та переробки.

Позитивні процеси відбуваються також у сільському господарстві, де будуються нові елеватори, інвестуються значні кошти у розвиток тваринницької галузі. Попри несприятливі для рослинництва погодні умови 2017-го року, сотні мільйонів гривень було спрямовано у розвиток переробної промисловості.

Сергій Кузьменко закликав бізнес і владу на місцях не зупинятися на досягнутому і залучати більше інвестицій, як внутрішніх, так і зовнішніх, на будівництво нових підприємств. Адже, кожне робоче місце, створене сьогодні – це нові можливості для розвитку територій завтра.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool