Кожна копійка державних коштів має бути використана максимально ефективно, - Сергій Кузьменко

Жовтень 24, 2017 | Новини | Переглядів: 801 | Коментарі: 0

На цьому голова облдержадміністрації наголосив під час обговорення проектів у галузі будівництва, що нинішнього року реалізуються за рахунок коштів державного бюджету.

За словами заступника начальника управління капітального будівництва облдержадміністрації Ігоря Царьова, на сьогодні в області таких проектів 47. Управління є замовником будівництва та розпорядником бюджетних коштів на загальну суму майже 248 млн. грн.

Частка держави у зазначеному ресурсі складає більше 109 млн. грн. Майже 63,6 млн. грн. – це кошти з державного фонду регіонального розвитку, а більше 45,8 млн. грн. – субвенції з державного бюджету на здійснення заходів із соціально-економічного розвитку окремих територій.

Ігор Царьов відзначив, що сьогодні в області гостро стоїть проблема з освоєнням фінансового ресурсу на об’єктах будівництва. Тож, голова облдержадміністрації наголосив на необхідності підвищення ефективності використання державних коштів.

– На сьогодні держава створює необхідні умови для розвитку регіонів. З державного бюджету виділяються значні кошти на реалізацію різних програм, зокрема, на будівництво доріг та закладів соціальної сфери. Для того, щоб життя у містах і селах області змінилося на краще, кожна копійка державних коштів має бути використана максимально ефективно, раціонально і за призначенням, – наголосив Сергій Кузьменко.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool