Козацькі забави в кіровоградських ДЮКах

Жовтень 18, 2011 | Новини | Переглядів: 1319 | Коментарі: 0

14 жовтня в дитячо-юнацькому клубі «Чайка» відділу сім’ї та молоді Кіровоградської міської ради відбулося свято «Козацькі розваги», присвячене Дню українського козацтва.

Святково прибраний зал, український танок від танцювального колективу “Фантазія“, а також різноманітні ігри, змагання та конкурси наддали можливість дітям доторкнутися до спадщини славного українського козацтва.
В змаганнях брали участь юні козаки – хлопці, а дівчатка та батьки, присутні на заході, вболівали за них.
Чотири куреня: «Жваві», «Кмітливі», «Дужі» та «Жартівливі» змагалися між собою в козацьких розвагах, серед яких - «Привітання куренів», «Як козаки своїх отаманів розуміють?», «Козацьке мистецтво», «Спортивні розваги» , «Інтелектуальна» , а також розвага «На волю».

Всі учасники отримали призи, які допоміг придбати добрий друг клубу, депутат міської ради Ігор Волков.

Свято українського козацтва відзначили і в інших дитячо – юнацьких клубах міста. В ДЮК “Моноліт“ за участі команд з ДЮК “Старт“ та технічного університету пройшли змагання з жиму лежачи серед юнаків до 18 років. Серед 20 учасників переможцями стали: Бобров Олександр (ДЮК “Моноліт“), Шаповалов Максим (КНТУ), Миронов Андрій та Гавриш Сегій (ДЮК “Старт). Переможці отримали медалі і грамоти відділу сім'ї та молоді Кіровоградської міської ради.

В ДЮК “Зміна“ пройшов турнір з настільного тенісу, шахів та шашок серед вихованців клубу. В ДЮК “Скіф“ пройшла спортивно-ігрова програма для дітей мікрорайону. Діти змагалася у вправності зі скакалками, м'ячем, грали у шахи та шашки. Всі присутні отримали солодощі від депутата міської ради Прокоф'єва О.Б.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool