Котовські оглядачі вагонів - кращі на Одеській залізниці

Червень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 961 | Коментарі: 0

Професійні знання та вміння оглядачів вагонів експлуатаційного вагонного депо Котовськ на високому рівні.

Це продемонструвала команда котовських оглядачів на конкурсі професійної майстерності, що відбувся на Одеській залізниці 20 червня 2013 року. У заході взяли участь одні з кращих оглядачів вагонних депо Одеси, Котовська, Знам’янки та Херсону, які демонстрували свої вміння у ході теоретичних та практичних випробувань. Цікавим та складним завданням, на думку учасників, було за відведені 10 хвилин виявити понад півсотні несправностей на трьох вантажних вагонах різних типів. Більшість учасників впоралася з цим серйозним завданням ще до закінчення відведеного часу, продемонструвавши неабияку спритність. Окрім цього вагонники розбирали вузол кріплення підвіски гальмівного башмака з його заміною, виявляли перекіс кузова вантажного вагона, проходили тестові завдання та багато іншого. Конкурс тривав кілька годин – протягом цього часу команди з різних депо шляхом жеребкування розділилися на чотири групи, які поетапно проходили завдання.

До складу комісії увійшли головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольф Мелкумян, виконуючий обов’язки начальника служби вагонного господарства Валентин Осташко та завідувач відділом соціально-економічних відносин Дорожнього комітету профспілку Олександр Манахов.
За словами Рудольфа Мелкумяна комісії довелося обирати кращих з кращих, адже кожен з учасників уже є переможцем першого етапу конкурсу у своєму депо. «За підсумками цього заходу ми обрали висококласних спеціалістів, які у вересні боротимуться за звання кращих на фінальному конкурсі Укрзалізниці у вагонному депо Дебальцеве-Сортувальне», – зазначив головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту.
Виконуючий обов’язки начальника служби вагонного господарства Валентин Осташко додав, що проведення цього конкурсу є доброю традицією у вагонному господарстві залізниці, адже в ході конкурсу учасники мають змогу обмінятися досвідом, професійними знаннями, що в свою чергу в подальшому впливає на підвищення якості проведення технічного обслуговування рухомого складу. До того ж на залізниці існує система матеріальних заохочень працівників за виявлення несправностей, що загрожують безпеці руху поїздів, що також стимулює оглядачів вагонів до підвищення рівня кваліфікації.
У командних змаганнях переможцями стала команда з експлуатаційного вагонного депо Котовськ, яка набрала 693,5 бали. На другому місці – команда зі Знам’янки, яку від перемоги відділив лише один бал. Третє місце за ремонтно-експлуатаційним вагонним депо Херсон, представники якого набрали 680,5 балів.
В індивідуальних змаганнях перемогу отримав В’ячеслав Сосновський з експлуатаційного вагонного депо Котовськ. Почесне друге місце посів Анатолій Меліхов з ремонтно-експлуатаційного вагонного депо Херсон. Третє місце за Дмитром Пижуком з експлуатаційного депо Знам’янка. Всі учасники отримали пам’ятні подарунки, призери – матеріальні заохочення, а команді-переможцю дістався кубок та значна грошова винагорода.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool