Кошти державного бюджету повинні бути використані для розвитку територій,- Сергій Коваленко

Жовтень 25, 2017 | Новини | Переглядів: 843 | Коментарі: 0

Сьогодні в облдержадміністрації проаналізували стан використання коштів субвенції з Державного бюджету на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад.

У нараді, що відбулася під керівництвом першого заступника голови облдержадміністрації Сергія Коваленка, взяли участь керівники профільних структурних підрозділів облдержадміністрації, головного управління Державної казначейської служби України в області та п’яти об’єднаних територіальних громад.

Сьогодні в області реалізується 20 проектів, спрямованих на формування інфраструктури об’єднаних територіальних громад, на загальну суму понад 19 млн. грн. Найбільш ефективно використовують ресурс субвенції Бобринецька та Маловисківська ОТГ, що зумовлено їх досвідом.

Учасники наради проаналізували стан використання коштів по кожному з проектів, визначили проблеми, що стають на заваді реалізації цих проектів, обговорили шляхи подолання цих проблем.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool