Корейські бізнесмени виявили бажання побудувати на території області низку елеваторів тваринницьких комплексів та найбільший в Україні овочевий оптовий ринок

Червень 16, 2011 | Новини | Переглядів: 1668 | Коментарі: 0

Перший заступник голови обласної державної адміністрації Андрій Ніколаєнко зустрівся з представниками бізнесових кіл та фермерських господарств Республіки Корея на чолі з Надзвичайним та Повноважним послом Республіки Корея Ким Ин-Цжуном.

Пан Ким Ин-Цжун зазначив, що Республіка Корея, яка є одним з лідерів в світі з виробництва овочевої продукції, зацікавлена у реалізації низки спільних проектів в аграрному секторі Кіровоградської області. Зокрема, корейські інвестори готові інвестувати кошти у будівництво на території області сучасних зрошувальних систем та розвивати галузь овочівництва. Також корейська сторона виявила готовність побудувати в області низку сучасних свинокомплексів, молокопереробний завод та найбільший в Україні овочевий оптовий ринок.
Андрій Ніколаєнко зазначив, що Україна та Корея мають великий потенціал для взаємовигідного співробітництва, зокрема, у сільському господарстві. – Ми маємо зацікавленість у будівництві на території нашого регіону сучасного молокопереробного заводу, адже на сьогоднішній день більша частина молока, яка виробляється нашими сільгоспвиробниками, постачається на молокопереробні підприємства сусідніх Миколаївської, Черкаської, Вінницької областей. Наше завдання – відродити традиційні у минулому для нашої області сільськогосподарські галузі – овочівництво, садівництво та тваринництво, а також налагодити процес переробки сільськогосподарської продукції. – Обласна влада лише вітатиме та підтримуватиме тих корейських інвесторів, які сприятимуть подальшому розвитку аграрного сектору області та створюватимуть нові робочі місця, – підкреслив Андрій Ніколаєнко.

джерело: сайт ОДА


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool