Конкурс:Честь професії 2012

Лютий 03, 2012 | Новини | Переглядів: 1084 | Коментарі: 0

УАВПП та НАМ оголошують про початок прийому робіт на Третій Конкурс Професійної Журналістики «Честь професії 2012»

Українська Асоціація Видавців (УАВПП) та Незалежна Асоціація телерадіоМовників (НАМ) за підтримки проекту У-Медіа оголошують про початок прийому робіт на Третій Конкурс Професійної Журналістики «Честь професії 2012».

Прийом робіт проводиться з 20 січня 2012 року по 1 квітня 2012 року.

Нововведеннями конкурсу цього року стали:
- відміна сплати реєстраційного внеску (всі роботи приймаються безкоштовно);
- зміна вікового цензу номінації для молодих журналістів «Надія журналістики» до 24 років;
- відкрито прийом робіт в нову спеціальну номінацію «Зупини корупцію» за підтримки «Світового банку».

Починаючи з січня 2012 розпочав роботу оновлений сайт конкурсу, адреса залишилася незмінною – www.konkurssmi.org

Cлідкувати за новинами конкурсу тепер можна не тільки на офіційному сайті, але й на сторінках конкурсу в соціальних мережах Вконтакте, Facebook, Twitter

Цілі конкурсу :

- виявити і заохотити визнанням журналістські матеріали високої професійної якості,
- зробити головний акцент на якість, повагу, визнання в журналістиці

Конкурс проводиться в 5 номінаціях:

- Кращий матеріал з громадянською позицією
- Краще подання резонансного матеріалу
- Краще журналістське розслідування
- Краще подання складної теми
- «Надія журналістики»
та спеціальна номінація 2012 року - «Зупини корупцію»

Умови участі:
1. Існує три варіанти висунення номінантів: самостійно журналістами, колективно (роботи на конкурс висуває редакція або видавництво) і від імені третьої особи (фізична особа висуває на конкурс який-небудь журналістський матеріал).

2. Виставляти свої роботи на Конкурс можуть всі, хто професійно займається журналістикою в Україні - без обмежень за віком, типом ЗМІ (преса, телебачення, радіо, Інтернет), жанром та сферою журналістики, регіоном роботи та проживання. Журналіст, редакція або третя особа може подавати роботи одночасно в декілька номінацій - обмежень по кількості заявок на участь в Конкурсі немає. На кожну роботу, подану на Конкурс, необхідно оформлювати окрему заявку.

Для реєстрації у Конкурсі представникам друкованих та інтернет-ЗМІ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: organizator@uapp.org чи по факсу 044-425-57-87
Контактна особа – Оксана Мусієнко.

Для реєстрації у Конкурсі представникам радіо та ТБ необхідно заповнити заявку та направити її на e-mail: project@nam.com.ua: чи по факсу 044-254-55-56
Контактна особа – Христина Дрогомирецька.

Положення про конкурс та інші деталі читайте на оновленому сайті конкурсу

Церемонія нагородження переможців «Честь Професії 2012» та Конференція з питань професійної журналістики відбудуться 26 квітня 2012.

Олексій Погорелов, Генеральний директор УАВПП: «Оргкомітет конкурсу «Честь Професії» доклав багато зусиль, щоб в цьому році конкурс зробив великий крок вперед в своєму розвитку. І головне – щоб у конкурсі взяло участь якомога більше робіт та бажаючих. Саме для цього був скасований реєстраційний внесок, і ми закликаємо подавати роботи на конкурс. Попереду ще будуть приємні сюрпризи, отже слідкуйте за новинами на оновленому сайті конкурсу!»

Катерина Мясникова, виконавчий директор НАМ: «Конкурс «Честь Професії» щороку набирає обертів: не просто збільшується кількість учасників, а зі слів членів журі конкурсу, підвищується якість поданих журналістських робіт. Я переконана, що конкурс вносить свою лепту в розвиток української журналістики. І ми будемо надалі над цим працювати».
Нагадаємо, що на Конкурс «Честь Професії 2011» було подано 192 роботи у 5 номінаціях. Інформацію про переможців та роботи-фіналісти 2011 року ви можете отримати за цим посиланням

Оргкомітет конкурсу:

УАВПП (друковані ЗМІ та Інтернет-ЗМІ): Оксана Мусиенкоклієнт-сервіс УАВПП044-425-57-87organizator@uapp.org www.uapp.org НАМ (радіо та ТВ матеріали): Христина ДрогомирецькаPr-менеджер проектів НАМТел. (044) 254 55 56project@nam.com.uawww.nam.org.ua



 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool