Конфлікт на ґрунті особистих відносин

Травень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1078 | Коментарі: 0

24.05.2012 до Ленінського ВМ Кіровоградського МВ УМВС України в Кіровоградській області надійшло повідомлення про те, що біля однієї із будівель виявлено залишений автомобіль. Про це Інтернет-виданню  «FOTOINFORM»  повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

На місце події прибули працівники міліції та Державтоінспекції. Правоохоронці виявили транспортний засіб, який перекривав доступ до входу приміщення, що належить місцевій жительці. Через це жінка не мала змоги потрапити в середину будівлі.
У ході проведення перевірки працівники міліції з’ясували, що автомобіль належить жителю обласного центру, який наразі перебуває із заявницею у процесі розлучення. Між колишнім подружжям на ґрунті особистих відносин виникла конфліктна ситуація.
Чоловік відмовлявся надати документи на авто та прибрати його від входу до приміщення. Стосовно особи працівники міліції склали адмінматеріали за ст. 126 КУпАП (керування транспортним засобом особою, яка не має відповідних документів на право керування таким транспортним засобом або не пред'явила їх для перевірки).
Правоохоронці встановили, що на даний час автомобіль кіровоградця знаходиться під арештом Державної виконавчої служби, яку викликали на місце події. Транспортний засіб було вилучено та передано ініціатору арешту.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool