Конфлікт через розподіл спадщини призвів до вбивства

Березень 14, 2012 | Новини | Переглядів: 1140 | Коментарі: 0

Працівники Олександрійського МВ УМВС України в Кіровоградській області за підозрою у скоєнні вбивства затримали 37-річного місцевого жителя. Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у ВЗГ УМВС Кіровоградської області

 Вже раніше зловмисник притягувався до відповідальності та відбував покарання за скоєння грабежу та крадіжок на території України і Молдови. Повернувшись із в’язниці у 2005 році, чоловік оселився в одному із сіл Олександрійського району у будинку своїх родичів.

 Після того, як родину спіткало лихо і помер батько, між підозрюваним, його матір’ю та братом виник конфлікт через розподіл спадщини. У підсумку неприязні відносини закінчилися трагедією.
 Перебуваючи у нетверезому стані, чоловік у черговий раз посварився з родичами. Після словесної перепалки, нелюд схопив дерев’яну палицю та наніс нею тілесні ушкодження, які стали для потерпілих смертельними.
 Зрозумівши, що приховати сліди злочину неможливо, підозрюваний вирішив переховуватися у родичів покійної матері, що мешкають на території сусідньої держави. Однак, не зважаючи на усі зусилля зловмисника, його було затримано та заарештовано.
 По даному факту порушено кримінальну справу за ознаками злочину, передбаченого ч. 2 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство двох і більше осіб), санкцією якої передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років або довічного ув’язнення.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool