Конференція громадськості з питань захисту прав споживачів фінансових послуг

Лютий 08, 2012 | Новини | Переглядів: 1123 | Коментарі: 0

У середу, 8 лютого 2012 року о 15-00 в залі засіданнь Державної податкової служби у Кіровоградській області (м. Кіровоград. вул.. Карла Маркса, 55. 8 поверх) відбудеться відкрита конференція громадськості з питань захисту прав споживачів фінансових послуг.

Учасники:

- Федір Олексюк, Голова Асоціації антиколекторів та правозахисників України "Ваша Надія", Головний координатор оргкомітету "Першого всеукраїнського з’їзду споживачів фінансових послуг "
- Представники облдержадміністрації, представники громадських обєднань, споживачі фінансових послуг (позичальники та вкладники), представники ЗМІ

Порядок денний:
- Про обрання делегатів від Кіровоградської області на Перший всеукраїнський з’їзд споживачів фінансових послуг.
- Про проект резолюції з’зду: А). Обговорення системних законопроектів по захисту прав споживачів фінансових послуг: № 9593 та № 9594,
Б) створення постійно діючої Координаційної Ради по захисту прав споживачів при Адміністрації Президента України як державно-громадського органу захисту прав споживачів фінансових послуг.
В). Створення в інтернеті соціальної мережі finnet.info як онлайн «трибуна» висвітлення проблем споживачів фінпослуг, створення дієвої школи всеобучу та механізму обєднання споживачів фінасових послуг.
- Створення Всеукраїнської громадської інспекції з питань захисту прав споживачів фінансових послуг
- Створення колцентру або громадську «Гарячу лініню» захисту прав споживачів фінансових послуг, за допомогою якого у режимі реального часу можна отримати кваліфіковану консультацію.
- Започаткування проведення циклу програм по телебаченню та онлайн трансляції через Інтернет «Курси фінансової грамотності»
Результатом такої масової суспільної роботи є проведення в місті Києві 2-3 березня 2012 року "Першого Всеукраїнського з'їзду споживачів фінансових послуг", який повинен покласти основи системних змін у фінансово-банківській сфері України за аналогом кращого світового досвіду. За допомогою ЗМІ розраховуємо на сприяня висвітлення важливості тематики захисту прав споживачів фінансових послуг в місцевих та регіональних засобах масової інформації.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool