Комунальні послуги миттєво і в безконтакному режимі оплачують жителі Кіровоградщини

Липень 13, 2017 | Новини | Переглядів: 1221 | Коментарі: 0

З початку року більше 2 тис. платежів здійснили жителі області, скориставшись можливістю оплати комунальних послуг через QR-код. Клієнти Кіровоградобленерго, ОКВП “Дніпро-Кіровоград”, ТОВ “Гудекс Екосервіс” (смт Смоліно) отримали унікальну можливість оплачувати послуги миттєво і в безконтакному режимі.

“Наше підприємство досить молоде: створене було в кінці травня 2016 року, - розповідає Василь Довгий, директор ТОВ “Гудекс Екосервіс”. - Організовуємо комплексне обслуговування об'єктів (багатоквартирних будинків) у Смоліно. Для нас надзвичайно важливо отримувати оплату за послуги вчасно та повному об’ємі. Тому ми співпрацюємо саме з ПриватБанком, який надає можливість нашим споживачам обирати найзручніший спосіб оплат за послуги - від платежів у касі банку до найтехнологічнішої - через QR-код. Сам спробував, дійсно сподобалось. Не потрібно ні заповнювати квитанції, ні стояти в черзі, ні бігти шукати термінал. Круто!”

До речі, саме смт Смоліно стали першим містом Кіровоградщини, де комунальники почали друкувати платіжні квитанції з зображенням QR-коду. Кропивничани мають змогу оплачувати миттєво і послуги інтернет-провайдерів “Шторм” та “Імперіал”.

Для здійснення оплати за допомогою QR-коду достатньо завантажити на смартфон мобільний додаток Privat24 і відсканувати QR-код на квитанції. Ті, у кого ще немає смартфону, можуть здійснити оплату через QR-код у відділеннях ПриватБанку, скориставшись планшетом співробітника відділення.

ПриватБанк пропонує усім постачальникам послуг, комунальним підприємствам і фінансовим установам, які приймають комунальні платежі, користуватися можливостями технології «Платежі за QR-кодом» і готові надати всю інформацію для впровадження такої технології.

Нагадаємо, що днями ПриватБанк впровадив оплату за проїзд у міському транспорті через QR-код у м.Олександрія.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool