Комунальні підприємства Кіровоградщини звітують про готовність до зими

Вересень 28, 2017 | Новини | Переглядів: 677 | Коментарі: 0

Під час розширеного засідання колегії облдержадміністрації директор департаменту житлово-комунального господарства ОДА прозвітували про стан готовності до осінньо-зимового періоду дорожньо-мостового господарства у населених пунктах області.

Зокрема, для забезпечення безперебійної роботи підготовлено 104 одиниці, або 100% до запланованого, заготовлено 10,0 тис. тонн посипкового матеріалу, або 100% до запланованого.

Також Ольга Довжук зауважила, що органами місцевого самоврядування укладено договори із суб’єктами господарювання різних форм власності про залучення 570 одиниць додаткової спецтехніки до розчищення від снігу населених пунктів та під’їздів до них у разі виникнення складних погодних умов під час осінньо-зимового періоду 2017/2018 року.

У місцевих бюджетах на виконання ремонтних робіт та утримання комунальних доріг області на 2017 рік передбачений значний фінансовий ресурс - 233,1 млн.грн., із них на утримання заплановано використати 23,2 млн.грн.

Загалом по області заплановано виконати капітальний ремонт та реконструкцію автомобільних доріг комунального значення на суму 89,4 млн. грн., поточний ремонт на 120,6 млн. грн. Станом на 15 вересня 2017 року виконано роботи на загальну суму 105,4 млн. грн., що складає 46,6% від запланованого, а саме: капітальний ремонт та реконструкцію на площі 67,0 тис. кв. м на загальну суму 29,2 млн. грн.(35,4% від запланованого); поточний ремонт на площі 343,6 тис. кв. м на загальну суму 73,3 млн. грн. (60,8% від запланованого.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool