Кому на Кіровоградщині складно працевлаштуватися

Серпень 08, 2022 | Новини | Переглядів: 1998 | Коментарі: 0

Як повідомляють у відділі організації надання послуг роботодавцям обласного центру зайнятості, на Кіровоградщині бракує вакансій для юристів, економістів, бібліотекарів, методистів, психологів та флористів.

Проте, традиційно в області затребуваними залишаються: швачки, водії автотранспортних засобів, слюсарі різної спеціалізації, електромонтери, електрогазозварники, трактористи тощо.

Доволі високі шанси влаштуватися на роботу лікарям різного профілю, менеджерам, бухгалтерам, операторам, працівникам будівельної галузі.

Є вакансії і для працівників сфери торгівлі (продавців-консультантів, касирів торговельного залу, продавців продовольчих та непродовольчих товарів), громадського харчування (шеф-кухарів, кухарів, офіціантів), а також на осіб без професії чи спеціальної освіти: двірників, прибиральників території або підсобних робітників.

Із базою вільних робочих місць можна ознайомитися на сайті Кіровоградського обласного центру зайнятості та у Telegram-каналі 

Виникають питання сфери зайнятості? Звертайтеся до найближчого центру зайнятості чи філії Кіровоградського обласного центру зайнятості за місцем вашого перебування або ж за телефонами, що розміщені тут

Кіровоградський обласний центр зайнятості


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool