Компанія «Велта» подарувала Новомиргороду оновлений центр міста

Серпень 26, 2016 | Новини | Переглядів: 962 | Коментарі: 0

24 серпня у місті Новомиргород (Кіровоградська область) відсвяткували потрійне свято День Незалежності України, День міста та професійне свято робітників гіничодобувної промисловості.

Головним подарунком для жителів району стала відремонтована центральна площа міста.

Соціальним спонсором проекту виступила компанія “Велта”, що володіє гірничо-збагачувальним комплексом в межах Новомиргородського району. Маштабне оновлення центру міста реалізовано в рамках підписаного меморандуму про соціальне партнерство між ТОВ ВКФ “Велта” та головою міської ради Ігорем Забажаном.
“Нове обличчя міста Новомиргорода – це наочний приклад як має працювати зв’язка народ - влада - бізнес. Навесні я брав участь у народному слуханні програми розвитку Новомиргорода. І сьогодні, за програмою “Велта” виконала свої зобов’язання на 100% й ми вже приступаємо до обговорення підтримки міста на наступний рік.” – зазначив Андрій Ніколаєнко, голова ради директорів компанії “Велта” на відкритті об’єкту.

Реконструйована площа, за програмою розвитку міста, має стати першим оновленим об’єктом інфраструктури для відпочинку жителів міста та нагадати про головне – сімейні цінності.

Загальна вартість робіт становила близько 1 млн. гривень. За ці кошти було повністю змінено покриття центральної площі на тротуарну плитку, відремонтовано фонтан, встановлено нові елементи транспортної розв’язки. Міська влада фіналізувала ідею сімейного дозвілля, закріпивши за площею статус пішохідної, впорядкувала клумби та встановила камери відеоспостереження для забезпечення повної безпеки.
Додатковим подарунком від компанії “Велта” стала, раніше відкрита, перша зона відпочинку на воді в межах центру міста.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool