Комлексна програма у Кіровограді

Березень 13, 2012 | Новини | Переглядів: 1288 | Коментарі: 0

Виконавчий комітет Кіровоградської міської ради у партнерстві з Українським фондом «Благополуччя дітей» та у співпраці з Міністерством соціальної політики України впроваджують в м.Кіровограді комплексну програму

Яка спрямована на створення моделей інноваційних форм виховання та підтримки дітей-сиріт та дітей, позбавлених батьківського піклування. В рамках програми реалізується проект «Система організації підтримки та супроводу випускників закладів опіки в Україні». Метою проекту є створення та впровадження системи набуття самостійності молодими людьми, котрі залишають заклади державної опіки. Проект передбачає адаптацію та опрацювання польського досвіду щодо створення персональних мереж підтримки молодих людей з інтернатних установ, надання допомоги в становленні самостійності. В рамках проекту 4-8 березня 2012 року в м. Кіровограді відбувся тренінг «Система підтримки та надання допомоги в становленні самостійності дітей, що перебувають під опікою держави: Польський досвід», який проводили тренери Уляна Долиняк (товариство «Наш дім», Польща) та Віталій Головатий (Український фонд «Благополуччя дітей»). В тренінгу взяли участь спеціалісти відділу сім'ї та молоді, служби у справах дітей, центрів соціальних служб для сім'ї, дітей та молоді та студенти Кіровоградського педагогічного університету ім. В.Винниченка.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool