Комісія по вивченню ситуації на кіровоградських ринках продовжить свою роботу

Липень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1472 | Коментарі: 0

Кіровоградська міська рада на своєму засіданні 30 червня заслухала та взяла до відома інформацію тимчасової контрольної комісії Кіровоградської міської ради по вивченню ситуації, яка склалася на ринках міста взяти до відома.

Як повідомила під час засідання сесії заступник голови комісії Олена Костенко, з урахуванням наявності конфліктної ситуації, що склалася між підприємцями і керівництвом ТОВ «Домініон – Кіровоград», яке є землекористувачем земельної ділянки по проспекту Правди, 1, комісія запропонувала підприємцям, в разі порушення їх прав, звертатися до суду в рамках уже відкритих справ, або з окремим позовом. Одночасно, комісія запропонувала керівництву ТОВ «Домініон – Кіровоград» в термін до 15 серпня 2011 року надати до Кіровоградської міської ради на затвердження проектну документацію та провести відповідну роботу щодо узаконення малих архітектурних форм, які розташовані на території ТОВ «Домініон – Кіровоград».
Враховуючи великий об’єм завдань, які поставлені перед тимчасовою контрольною комісією по вивченню ситуації, яка склалася на ринках міста, Кіровоградська міська рада вирішила продовжити термін її роботи до вересня 2011 року.

джерело сайт Кіровоградської міської ради


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool