Комісія Одеської залізниці закриває для руху поїздів небезпечну ділянку колії поблизу Краяну

Березень 18, 2015 | Новини | Переглядів: 848 | Коментарі: 0

Від сьогодні – 18 березня 2015 року – Одеська залізниця закриває для руху всіх поїздів парну колію з 1507 по 1508 км у межах станції Одеса-Головна на ділянці між посадковими пасажирськими платформами Одеса – Мала та Одеса – Поїзна.

Такий вимушений захід необхідно вжити через надзвичайно серйозну загрозу для безпеки пасажирів – адже сьогоднішня виїзна комісія Управління Одеської залізниці на чолі з головним ревізором з безпеки руху поїздів і автотранспорту Рудольфом Мелкумяном виявила незадовільний (у відношенні безпеки) стан ближніх до місця нещодавньої руйнації споруд, що загрожує подальшим падінням елементів конструкцій стіни на колію та рухомий склад. Рух у напрямку з Одеси здійснюватиметься через станцію Одеса-Товарна. Також на вказаній ділянці обмежується швидкість руху не більше 25 км/год по непарній колії до Одеси.
«Звичайно рішення комісії ускладнить роботу станції Одеса – Головна у зв’язку з великою кількістю пасажирських та приміських поїздів, проте у нас немає іншого виходу. Ми усвідомлюємо високий рівень відповідальності за життя наших пасажирів. Ці заходи триватимуть доки власник будівель ВАТ ХК «Краян» не усуне існуючу загрозу безпеці руху», – підкреслив головний ревізор з безпеки руху поїздів і автотранспорту Одеської залізниці Рудольф Мелкумян.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool