Командно-штабні тренування пройшли на Кіровоградщині

Лютий 16, 2012 | Новини | Переглядів: 1124 | Коментарі: 0

На Кіровоградщині пройшли командно-штабні тренування з органами управління та силами обласної підсистеми єдиної державної системи цивільного захисту щодо виконання завдань під час весняного льодоходу та повені.Про це Інтернет-виданню  «FotoInform» повідомили у прес-службі УМНС України в області

Такі заходи дають можливість удосконалити координацію дій та взаємодію органів управління і сил реагування в ході проведення рятувальних та інших невідкладних робіт, напрацювати єдині підходи до виконання завдань щодо захисту населення і територій від надзвичайних ситуацій техногенного та природного характеру.
До тренувань залучалися районні та міські комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, міські управління та райвідділи, аварійно-рятувальний загін спеціального призначення УМНС України в області, Олександрійський воєнізований гірничорятувальний (аварійно-рятувальний) загін, управління та відділи з питань надзвичайних ситуацій та цивільного захисту районних державних адміністрацій і міськвиконкомів, штаби спеціалізованих служб цивільного захисту області та їх місцеві підрозділи.
У ході тренувань відпрацьовувалися питання щодо організації реагування у випадку надзвичайних ситуацій, які можуть виникнути під час проходження та пропуску весняного льодоходу, паводку та повені, перевірено повноту та реальність розроблених планів реагування, стан та умови функціонування пунктів управління, системи зв'язку та оповіщення з метою забезпечення оперативного реагування у разі порушень нормальних умов проживання населення, узагальнено розрахунок сил і засобів пожежно-рятувальних підрозділів та інших установ і організацій, які можуть залучатися до ліквідації наслідків таких надзвичайних ситуацій.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool