Командир батареї 42 окремого батальйону Роман Друзь завітав до Сергія Кузьменка

Лютий 07, 2018 | Новини | Переглядів: 704 | Коментарі: 0

Учасник антитерористичної операції Роман Друзь, якому кілька тижнів тому зробили складну кардіологічну операцію із заміни серцевого клапана, завітав до голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка, щоб особисто подякувати за допомогу та підтримку.

Прооперував військовослужбовця хірург Кіровоградського обласного кардіологічного диспансеру Андрій Клянчев.

Роман Друзь – уродженець і житель Гайворона, військовослужбовець, учасник АТО, 57 бригади. З 2014 року він брав участь у бойових діях на Сході і пройшов майже всі гарячі точки – Іловайськ, Дебальцеве, Вуглегірськ, Санжарівку, Зайцеве.

Під час служби у військовослужбовця на бойовій позиції стався інфаркт і його шпиталізували із зони проведення АТО до обласного госпіталю для ветеранів війни.
Операція була дороговартісною. Металевий серцевий клапан придбали за бюджетні кошти. Завдяки сприянню голови облдержадміністрації Сергія Кузьменка було надано значну фінансову допомогу на придбання розхідних матеріалів та медичних препаратів для проведення хірургічного втручання.

Прооперували військовослужбовця успішно. Нині Роман Друзь почуває себе задовільно, проходить курс післяопераційної реабілітації. Військовослужбовець дякує усім, хто посприяв його порятунку. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool