Команда ЗОШ-17 стала чемпіоном Кіровограда з гандболу

Січень 27, 2012 | Новини | Переглядів: 1267 | Коментарі: 0

25 січня в ДЮСШ № 2 відбулися заключні ігри чемпіонату міста Кіровграда з гандболу серед учнів загальноосвітніх навчальних закладів, в якому взяли участь 10 команд.

Чемпіоном міста стала команда навчально-виховного об’єднання "Загальноосвітня школа навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 17 – центр естетичного виховання «Калинка». На другому місці представники навчально-виховного об’єднання "Загальноосвітній навчальний заклад І-ІІІ ступенів № 20 – дитячий юнацький центр "Сузір’я". Бронзові нагороди виборола команда загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 4.

Заступник начальника відділу фізичної культури та спорту Кіровоградської міської ради Славік Іванов та голова обласної федерації гандболу В.Гурський нагородили переможців та призерів змагань дипломами і кубками.

джерело
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool