Команда управління поліції охорони Кіровоградщини здобула перемогу

Червень 15, 2016 | Новини | Переглядів: 1129 | Коментарі: 0

Відбірковий турнір серед територіальних органів поліції охорони проходив 9-10 червня на спортивній базі «Колос» міста Вінниці. У фіналі кіровоградські поліцейські обіграли суперників із Херсонської області та посіли перше місце у четвертій групі.

Загалом участь у змаганнях взяли 14 команд. Усі поєдинки пройшли у напруженій боротьбі. Колективи переможців та призерів отримали кубки, медалі і грамоти, кращі гравці – пам’ятні сувеніри.

Представники команди з Кіровоградщини зізнаються, що ретельно готувалися до змагань, адже здобути перемогу серед сильних і досвідчених суперників дуже почесно. Крім того, заняття спортом сприяють підтриманню гарної фізичної форми, що важливо для несення служби та відмінного виконання покладених на поліцейських охорони завдань.

За матеріалами Управління поліції охорони в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool