Команда УМВС Кіровоградщини здобула перемогу в турнірі з міні-футболу

Жовтень 12, 2015 | Новини | Переглядів: 855 | Коментарі: 0

Змагання серед правоохоронних та силових структур області відбулися за ініціативи керівництва міліцейського відомства. Участь у них взяли чотири команди – представники Управлінь Міністерства внутрішніх справ, Державної служби з надзвичайних ситуацій, Служби безпеки та Державної пенітенціарної служби в області.

Змагання проводилися на майданчику спортивного комплексу «Спортенерго» за сприяння ПАТ «Кіровоградобленерго».
На відкриття турніру завітали начальник УМВС в області Сергій Кондрашенко, т.в.о. начальника УДПтС в області Валерій Поліщук та голова Правління компанії Олександр Стрюченко.

Почесні гості звернулися до команд-учасників з побажаннями вдалої гри та перемоги найсильнішому.
- Наші змагання проходять напередодні Дня захисника України, свята, яке стосується всіх, хто стоїть на варті безпеки своєї держави і народу.

Я вважаю, що представники правоохоронних та силових структур щоденною працею роблять внесок у цю справу. Головне, що мірятися силою нам доводиться тільки на футбольному полі, а у звичайному житті ми разом, пліч-о-пліч, у співпраці і взаємодії виконуємо свою роботу. У сьогоднішньому змаганні не буде переможених, оскільки наш турнір дружній, але буде команда-переможець, учасники якої виявляться у грі кращими за інших, – зокрема зазначив очільник міліції області Сергій Кондрашенко, звертаючись до присутніх.

Після урочистої частини розпочалися змагання, що відбувалися за коловою системою. Команда УМВС у кожній з трьох ігор з іншими учасниками турніру здобула переконливу перемогу і в загальному підсумку посіла перше місце. Другими, третіми та четвертими відповідно стали представники УСБУ, УДПтС та УДСНС в області.

Переможців, призерів та учасників змагань на церемонії закриття начальник УМВС Сергій Кондрашенко нагородив кубками і грамотами.
Наприкінці заходу учасники турніру та гості сфотографувалися на згадку.

Прес-служба УМВС України в Кіровоградській області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool