Команда талановитих дітей із Кропивницького повернулася з Міжнародного фестивалю (ФОТО)

Вересень 13, 2019 | Новини | Переглядів: 1187 | Коментарі: 0

Команда творчих та талановитих дітей Кіровоградського обласного осередку ВГО «НАРОДНА АКАДЕМІЯ ТВОРЧОСТІ ІНВАЛІДІВ» нещодавно повернулася з Міжнародного фестивалю, що проходив у Болгарії, де діти не тільки прийняли участь у фестивалі, заняли призові місця, а й оздоровилися на березі Чорного моря, приймали активну участь у спортивних змаганнях, параді до Дня Незалежності, що проходив у місті Кітен, Болгарія.

За короткий час наші таланти отримали перемоги та визнання в чотирьох Міжнародних фестивалях творчості, що проходили у Польщі, Болгарії, та в Україні, це місто Вінниця «Золотий птах» та у місті Хуст «Долина нарцисів».

Також наших дітей запросили до Грузії, прийняти участь у Міжнародному фестивалі творчості для людей з інвалідністю, який відбудеться у жовтні цього року в місті Руставі.

 дітей із Кропивницького повернулася з Міжнародного фестивалю

 дітей із Кропивницького повернулася з Міжнародного фестивалю

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool