Команда рятувальників здобула перемогу у чемпіонаті з волейболу (ФОТО)

Грудень 01, 2011 | Новини | Переглядів: 1052 | Коментарі: 0

Чемпіонат з волейболу серед команд силових структур виграла збірна управління МНС в області. Об этом Интернет-изданию  «FotoInform» сообщили в пресс-службе УМЧС Кировоградской области.

За програмою “Динаміади–2011” протягом двох днів за першість змагалися шість команд – рятувальники, правоохоронці, військові, податківці, працівники облуправління Департаменту виконання покарань та УСБУ.
Представники Служби порятунку здобули абсолютну перемогу над усіма суперниками. Адже протягом турніру рятувальники не лише перемогли у кожному з матчів, але й не програли жодної партії. Тому кожну гру достроково завершували перемогою у двох партіях, замість трьох.
Турнір завершився перемогою над податківцями, а переможці – рятувальники, отримали заслужений Кубок та медалі. З чим їх і вітаємо!
 

Команда рятувальників здобула перемогу у чемпіонаті з волейболу


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool