Команда пожежників Одеської залізниці одна з кращих в Україні (ФОТО)

Жовтень 04, 2012 | Новини | Переглядів: 1377 | Коментарі: 0

Команда пожежників Одеської залізниці посіла почесне друге місце у змаганнях Укрзалізниці з пожежно-прикладного спорту, що проходили з 25 по 27 вересня 2012 року у м. Харків (Південна залізниця).

У змаганнях взяли участь збірні команди всіх шести залізниць України. До складу команди Одеської залізниці увійшли 9 кращих спортсменів-працівників відомчої пожежної охорони з Миколаєва, Херсона, Помічної та Одеси.
Змагання містили декілька етапів – серед яких подолання 100-метрової смуги з перешкодами, підйом по штурмовій та висувній драбинах на навчальну башту другого та третього поверху, пожежна естафета з гасінням умовного вогнища та бойове розгортання від пожежної мотопомпи.
За словами тренера команди заступника начальника Херсонського загону воєнізованої охорони залізниці з пожежного нагляду Олександра Грушка високих результатів спортсмени-одесити досягли завдяки добросовісній праці, постійним тренуванням та любові до спорту.
За високі результати представники команди були відзначені почесними дипломами, медалями та грошовими винагородами. Почесні дипломи «За відданість пожежно-прикладному спорту» отримали залізничники з Херсона та Миколаєва.


Команда пожежників Одеської залізниці одна з кращих в Україні (ФОТО)


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool