Команда підстанції екстреної медичної допомоги Кропивницького краща серед колег області

Серпень 17, 2018 | Новини | Переглядів: 1100 | Коментарі: 0

Сьогодні в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбувся конкурс «Кіровоградські медичні ралі – 2018». 

Участь у змаганнях взяли 6 бригад екстреної медичної допомоги з Кропивницького, Олександрії, Знам'янки та Світловодська.

За програмою учасники конкурсу виконували 6 завдань різної складності, які, зазвичай, вони виконують повсякчас. Це, зокрема, врятувати життя людини при зупинці серця, надати невідкладну допомогу при дорожньо-транспортній пригоді, при падінні з висоти, внаслідок ураження електрострумом, при інфаркті. Були також і теоретичні завдання.

Головна мета змагань – проаналізувати злагодженість надання невідкладної медичної допомоги, а також відпрацювати практичні навички в умовах, наближених до реальних.

За результатами змагань абсолютним переможцем за загальною кількістю набраних балів стала команда підстанції №1 станції екстреної медичної допомоги міста Кропивницького.

Сьогодні в обласному центрі екстреної медичної допомоги та медицини катастроф відбувся конкурс «Кіровоградські медичні ралі – 2018».

Нагороди переможцям вручив перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Коваленко. Він відзначив, що неймовірно вражений майстерністю, яку під час змагань продемонстрували медичні працівники. – Переконаний, що це не останній конкурс і проведення таких змагань в області має стати традицією, – відзначив перший заступник голови ОДА. 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool