Команда Одеської залізниці виборола Кубок на турнірі з міні-футболу пам’яті Г.М.Кірпи

Серпень 11, 2011 | Новини | Переглядів: 1274 | Коментарі: 0

6 серпня у місті Чоп на міжнародному турнірі з міні-футболу пам’яті Героя України Георгія Миколайовича Кірпи команда Одеської залізниці виборола Кубок переможця.

В турнірі взяли участь гравці з команд-ветеранів (віком понад 40 років), футбольних команд структурних підрозділів залізниць Украъни, а також команди залізничників з сусідніх держав: Польщі, Угорщини, Болгарії та Словаччини.
Турнір з міні-футболу проходив на реконструйованому стадіоні «Локомотив». За перемогу змагалися 16 команд. Члени збірної команди ветеранів керівного складу Одеської залізниці змагалися з командами Івано-Франківської дирекції залізничних перевезень, управління Львівської залізниці, Рівненською та Ужгородською дирекціями залізничних перевезень.
Головний приз змагань – перехідний Кубок, вибороли ветерани футбольної команди Одеської залізниці. В свою чергу, переможці подякували керівництву Одеської залізниці, Дорпрофсожу, Шевченківському будинку фізкультури «Локомотив» за сприяння в організації та надання можливості взяти участь в зазначених змаганнях.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool