Команда Кіровоградської області зайняла п’яте місце у спартакіаді ДСНС України з гирьового спорту

Лютий 21, 2014 | Новини | Переглядів: 1163 | Коментарі: 0

18-19 лютого на базі Національного університету цивільного захисту України тривала спартакіада ДСНС України з гирьового спорту.

До Харкова прибуло 20 команд з різних регіонів. Пожежно-рятувальну службу Кіровоградської області представляли Іван Нєстєров, Андрій Нєдєлков, Антон Прохоров - рятувальники державної пожежно-рятувальної частини №30 з Вільшанки, Валерій Москаленко та Володимир Груша – рятувальники ДПРЧ-25 з Новомиргорода, Олександр Кукурудза з Голованівська (ДПРЧ-13), Андрій Тєтєрін з селища Смоліне (ДПРЧ-34). Тренер – Олег Твердоступ, інструктор фізкультури Управління ДСНС в області. Учасники продемонстрували свою силу у поштовху та ривку гирі вагою 32 кілограми.
Під час церемонії урочистого відкриття змагань віце-президент Федерації пожежно-прикладного спорту України Олександр Тарасов зазначив: «Із сьогоднішніх юнаків формується майбутній потенціал справжніх рятувальників для подальшої служби у підрозділах ДСНС. Спорт дисциплінує. А ще дає путівку у життя, орієнтує на позитив та оптимізм, що сьогодні вкрай необхідно нашій молоді.».
Збірна команда Кіровоградщини у загальнокомандному заліку посіла V місце, поступившись командам навчальних закладів з Харкова й Черкас і збірним обласних управлінь Харківщини та Львівщини. Ми вітаємо наших рятувальників та бажаємо нових спортивних звершень.

Прес-служба У ДСНС в області


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool