Колійна машинна станція Цвіткове Одеської залізниці отримала першість у галузевому змаганні

Жовтень 14, 2014 | Новини | Переглядів: 1062 | Коментарі: 0

За підсумками першого півріччя поточного року перемогу у галузевому змаганні виборов структурний підрозділ Одеської залізниці – колійна машинна станція Цвіткове.

Перехідний червоний прапор та почесний диплом начальнику структурного підрозділу вручив заступник начальника Департаменту колійного господарства Укрзалізниці Володимир Шишковський, який, вітаючи трударів-колійників, побажав їм натхненної праці та висловив сподівання, що вони й надалі утримуватимуть першість.
Галузеві нагороди — перехідний червоний прапор та почесний диплом — колійна машинна станція № 129 здобуває вже вчетверте (отримувала вона їх у 2007, 2009, 2010 рр.). Колійна машинна станція Цвіткове дислокується в селищі міського типу Цвіткове Городищенського району, що на Черкащині. Структурний підрозділ нараховує 270 працівників, середній вік яких від 25 до 45 років.
За 9 місяців поточного року працівники КПС Цвіткове уклали 13,33 км безстикової колії, капітально відремонтували 4,05 км колії, а середнім ремонтом - 13,4 км колії. Крім того виконано послуги по комплексно-оздоровчому ремонту 5,1 км колії. Також середнім ремонтом відремонтовано 5 комплектів стрілочних переводів. Наразі колектив завершив частину реконструкції непарної колії перегону Городище-Корсунь.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool