Колектив Управління ДСНС України у Кіровоградській області висловлює щире і глибоке співчуття

Березень 17, 2017 | Новини | Переглядів: 1026 | Коментарі: 0

17 березня 2017 року на 74-му році пішов з життя Григорій Якович Миронюк.

Григорій Якович був справді гарною людиною, вірним і люблячим чоловіком, мудрим і добрим батьком, відповідальним і сумлінним працівником, надійним товаришем. Людиною, яка власною працею, власними справами і вчинками заслужила шану від людей, повагу колег, любов рідних і друзів.

У народі є така прикмета: помирає людина – гасне в небі зірка. Зірка Григорія Яковича світила дуже яскраво і несла людям тепло його щирої, відкритої душі.
Втрата рідної людини – трагічна подія, коли нічим зарадити, коли болить душа, біль не вщухає і слова – безсилі… Коли якоїсь миті приходить усвідомлення, що це вже все, назавжди. Що втрата безповоротна, а багато чого ще не зроблено, багато чого ще не сказано… У такі найтяжчі моменти людині необхідна підтримка.

17 березня 2017 року на 74-му році пішов з життя Григорій Якович Миронюк.

Колектив Управління ДСНС України у Кіровоградській області висловлює щире і глибоке співчуття начальнику Управління Віталію Миронюку, рідним та близьким покійного з приводу їх тяжкої втрати.

Віталію Григоровичу, у цей скорботний час ми поділяємо Ваш біль і сумуємо разом з Вами. Світлі спогади про людину, яка чесно і гідно прожила своє життя, залишивши по собі плоди своїх добрих справ, завжди будуть жити у пам’яті рідних та близьких людей.

Світла пам'ять Григорію Яковичу!


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool