Колектив Кіровоградського НВ0 здобув Золоту медаль на Міжнародній виставці

Березень 21, 2017 | Новини | Переглядів: 1025 | Коментарі: 0

16-18 березня 2017 року на базі Київського Палацу дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі України – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П'ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», організаторами проведення якої стали Компанія «Виставковий Світ» за участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.

На Міжнародній виставці було представлено вагомі здобутки освітян з питань підвищення якості навчального та виховного процесів, реалізації законів про освіту та науку, використання новітніх засобів навчання, обладнання, програм та систем дистанційного навчання для впровадження в практичну діяльність, розробки інноваційних ідей та технологій в навчально - виховному процесі, а також матеріали з досвіду пошуку ефективних шляхів інтеграції української освіти та науки в європейський і світовий простір, участі в спільних наукових і освітніх програмах, проектах тощо.

Для учасників виставки проводилися конференції, презентації, семінари, круглі столи, майстер-класи, відкриті уроки, панельні дискусії за участю провідних науковців Національної академії педагогічних наук України, керівників і фахівців Міністерства освіти і науки України, Інституту модернізації змісту освіти МОН України, органів державної влади і управління, практичних працівників галузі освіти, представників закордонних навчальних закладів і міжнародних представництв, батьків, учнів, студентів і широкої громадськості.

16-18 березня 2017 року на базі Київського Палацу дітей та юнацтва відбулася головна подія освітньої галузі України – Восьма міжнародна виставка «Сучасні заклади освіти» та П'ята міжнародна виставка освіти за кордоном «World Edu», організаторами проведення якої стали Компанія «Виставковий Світ» за участі Міністерства освіти і науки України та Національної академії педагогічних наук України.


- Як і минулого року, наш колектив представляв освіту Кіровоградщині на Міжнародній виставці, яка зібрала понад тисячу учасників освітнього процесу з метою подальшого пошуку ними ефективних шляхів підвищення якісного показника національної освіти, розвитку міжнародних освітніх і науково-технічних проектів, сприяла обміну досвідом і думками між колегами ,- інформує директор Кіровоградського навчально-виховного об'єднання (гімназія - інтернат школа мистецтв) професор Анатолій Коротков. - Для учасників виставки було проведено рейтинговий виставковий конкурс для вищих навчальних закладів, закладів післядипломної та неперервної освіти, професійно-технічних навчальних закладів з нагородженням Гран-Прі та відзначення вищих навчальних закладів Сертифікатом «Якість наукових публікацій» за показниками рейтингу міжнародної наукометричної бази даних Scopus. Наш навчальний заклад представив цього року вагомі власні здобутки в номінації “Cтановлення нової української школи в умовах модернізації та інтеграції до європейського освітнього простору: досягнення та перспективи» та був нагородженим золотою медаллю і Дипломом за активну участь у створення сучасної якісної системи національної освіти.

Залишається додати, що не залишився поза увагою організаторів проведення Восьмої міжнародної виставки «Сучасні заклади освіти» і директор навчального закладу, до слова, одного з найкращих за якісними показниками в українській державі, Анатолій Коротков, який нагороджений Дипломом за плідну працю иа активну організаторську діяльність із модернізації національної системи виховання.
Прес - центр управління освіти, науки, молоді та спорту облдержадміністрації


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool