Колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок прийняв участь у Всеукраїнському фестивалі

Жовтень 03, 2018 | Новини | Переглядів: 720 | Коментарі: 0

За тиждень після завершення театрального фестивалю «Лялька-Забавлянка», який з успіхом провів колектив Кіровоградського академічного обласного театру ляльок в рамках «Вересневих самоцвітів», митці одразу стали готуватися до участі у наступному форумі. 

Протягом 1- 5 жовтня, у Запоріжжі проходить V Всеукраїнський фестиваль театрів ляльок «Лялькова веселка», у якому свої доробки демонструють театрали з тринадцяти міст України. У неділю туди відправилася і творча команда кропивницьких лялькарів.

На жаль, у зв’язку з хворобою одразу двох виконавців, заявлений прем’єрний спектакль «Їжачок-хитрячок» О.Кузьмина довелося замінити. Тому митці довірили представляти театр молодому і талановитому «бойовому» акторському тандему – Інні Марченко і Максиму Борисову.
Сьогодні вранці, 3 жовтня, вони гідно відіграли музичну виставу за мотивами українських народних казок «Вовченя з казкової торби» В.Гольцова.

Запорізькі глядачі протягом усього дійства активно підтримували забавних героїв і жваво та щиро реагували на музичні номери артистів і їхніх лялькових персонажів. А по закінченні вистави нагородили виконавців гучними оваціями.

Виступи колективів щодня обговорюються творчим журі, до складу якого входять представники від кожного театру-учасника. Переможці фестивальних номінацій будуть визначені в останній день. Тоді ж відбудеться і церемонія закриття та нагородження колективів. У будь-якому випадку, переможе мистецтво!

 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool