Коаліція має оголосити про припинення свого існування і існування створеного нею уряду

Березень 09, 2016 | Новини | Переглядів: 1410 | Коментарі: 0

Опозиційний блок вимагає від парламентської більшості прийняти рішення про новий склад коаліції або про саморозпуск Ради. Про це заявив народний депутат від Опозиційного блоку Сергій Льовочкі, повідомляє офіційний сайт opposition.org.ua

"Коаліція повинна оголосити про припинення свого існування і існування створеного нею уряду. Ми не бачимо можливості брати участь в афері, яка називається "звільнимо уряд, а далі поторгуємось", і вимагаємо від коаліції, щоб вони прийняли рішення про новий склад коаліції або про саморозпуск Ради", - сказав Льовочкін.

Також депутат повідомив, що Опозиційний блок прийняв рішення не брати участь в коаліції в нинішньому складі парламенту. "Перевибори, новий парламент, і Опозиційний блок буде приймати рішення про те, чи будемо ми в коаліції, брати на себе відповідальність за управління країною", - додав Льовочкін.

Як уже повідомлялося, в коаліції на даний момент залишилося менше 226 депутатів. Наступного тижня спікер парламенту повинен оголосити про припинення її існування. З моменту оголошення починається відлік 30-денного терміну на формування нової коаліції, після якого президент отримує право на розпуск Верховної Ради.
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool