Книги допомагають зрозуміти, що життя- це щастя,- співачка Світлана Тарабарова

Квітень 15, 2017 | Новини | Переглядів: 1662 | Коментарі: 0

Яскрава особистість українського шоу-бізнесу, співачка Світлана Тарабарова поспілкувалась з FOTOINFORM.NET

Найсонячніше співачка України розповіла нам про те, що вагому увагу приділяє саморозвитку. За її словами: «Для цього дуже багато читаю. Книги, статті, замітки допомагають мені зрозуміти про те, що життя – це щастя і ніяк інакше і це виражається в моїх пісня. Мені здається так повинен жити кожна людина, не звертати уваги на дрібниці, робити те, що подобається, вкладати в справу душу та насолоджуватися кожним днем».

Творчих мрій у Світлани декілька. Артистка не просто мріє, а знає, як їх реалізувати та крок за кроком до цього йде:

«Мрію зібрати стадіон співочих людей, які вірять у світле майбутнє. Одна з моїх мрій – книга, але трохи пізніше займуся її реалізацією. Є навіть вже тема , яку я хотіла би розвинути і потрошки роблю своєрідні начерки».

Наразі Світлана працює над створенням нових позитивних хітів.

«Нещодавно вийшла пісня «Добре з тобою», яка вже всіх рве, її популярність набирає обертів. Всі радіостанції їй пророчать стати хітом номер один цієї весни. А далі – ще більше будемо розповсюджувати позитив і радувати новими піснями та кліпами на них»,- наголосила співачка.

співачка Світлана Тарабарова


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool