Класифікаційний аналіз товарів Кіровоградською митницею Міндоходів дав 1,2 мільйони гривень економічного ефекту

Серпень 14, 2013 | Новини | Переглядів: 890 | Коментарі: 0

Кіровоградською митницею Міндоходів за результатами проведеного аналізу класифікації товарів у липні 2013 року до держбюджету додатково було перераховано 222,2 тис. грн., а за сім місяців – 1,18 млн.грн.

Головне управління Міндоходів у Кіровоградській області звертає увагу, що класифікація товарів згідно Української класифікації товарів зовнішньоекономічної діяльності (далі - УКТЗЕД) є необхідною процедурою для здійснення митного декларування міжнародних вантажів.
УКТЗЕД затверджується законом про Митний тариф України та складається на основі Гармонізованої системи опису та кодування товарів, яка є багатоцільовою товарною номенклатурою. Вона використовується майже 200 країнами світу з метою проведення одноманітної класифікації товарів для встановлення митних тарифів та збирання статистичних даних зовнішньої торгівлі. До товарної номенклатури входить близько 5 000 груп товарів (це понад 98 % товарів міжнародної торгівлі), де кожна група позначається шестизначним цифровим кодом.
Нагадуємо, що вимоги до класифікації товарів при здійсненні зовнішньоекономічної діяльності регулюються статтею 69 Митного кодексу України від 13.03.2012 № 4495-VI.

Прес-служба ГУ Міндоходів у Кіровоградській області


 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool