Київська область: пожежа у Вишгороді - горіла хімчистка

Березень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 1192 | Коментарі: 0

О 17 год. 35 хв. 17 березня в м. Вишгород у будівлі хімчистки (двохповерхова будівля 10х10м) виникла пожежа, внаслідок якої постраждала 1 особа, яку з опіками кінцівок госпіталізовано.

Під час пожежі у приміщенні будівлі, стався спалах (попереднє через розгерметизацію газового балону) без руйнації конструкцій будівлі. Завдяки вмілій організації гасіння пожежі пожежно-рятувальним підрозділам вдалося не допустити розповсюдження вогню на поруч розташовані приміщення і вибуху газових балонів, що зберігалися в будівлі хімчистки. О 20 год. п’ятьма відділеннями пожежно-рятувальної служби пожежу ліквідовано на площі 200 м2. Причина пожежі встановлюється. За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.На місці події працювала оперативна група Головного управління ДСНС в Київській області.

ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool