Київська область: на хабарі затримали працівника військомату

Травень 22, 2013 | Новини | Переглядів: 970 | Коментарі: 0

До міліції Київщини останнім часом почали звертатися жителі регіону з повідомленнями про те, що посадовець одного з військових комісаріатів області вимагає хабарі за прискорення вирішення питання про отримання військового квитка.

За даним фактом працівники управління державної боротьби з економічними злочинами обласного міліцейського главку в рамках проведення досудового розслідування по відкритому кримінальну провадженню за ч.4 ст. 368 Кримінального кодексу України (одержання хабара) на гарячому затримали працівника військомату, який отримав від громадянина хабар у розмірі 400 доларів США. Помічені гроші були вилучені правоохоронцями зі службового кабінету у якості речових доказів. За даним фактом триває розслідування. Посадовцю загрожує від восьми до дванадцяти років позбавлення волі з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років та з конфіскацією майна.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool