Київська область: хуліганські дії у парку «Перемога»

Червень 05, 2013 | Новини | Переглядів: 788 | Коментарі: 0

У провадженні слідчого відділення Броварського міськвідділу міліції перебуває кримінальне провадження за фактом хуліганських дій, які відбувалися 25 травня у парку «Перемога», що в місті Бровари Київської області, за ознаками кримінального правопорушення передбаченого ч.2 ст.296 Кримінального кодексу України.

Під час проведення слідчих дій в рамках кримінального провадження кільком учасникам події вручались повістки. Один із свідків після отримання повістки, з’явився до органу внутрішніх справ. Інший учасник відмовився отримувати повістку. Коли в присутності свідків та здійснюючи відеозйомку правоохоронці намагалися вручити повістку вдруге, чоловік відмовився знов. Працівники міліції звернулися до суду з відповідним клопотанням. В результаті було ухвалено рішення щодо примусового доставлення очевидця до слідчих органів. Після чергової відмови правоохоронці змушені були застосувати спецзасоби (наручники), після чого доставили свідка до міськвідділу, опитали та відпустили.

Наразі за фактом злісної непокори працівникам міліції правоохоронці збирають відповідні адміністративні матеріали. Вчинення даного правопорушення тягне за собою накладення штрафу від восьми до п’ятнадцяти неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або громадські роботи на строк від сорока до шістнадцяти годин, або виправні роботи на строк від одного до двох місяців з відрахування двадцяти процентів заробітку, або адміністративний арешт на строк до п’ятнадцяти діб.

 

 

mvs.gov.ua
 


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool