Київщина: страшне вбивство

Березень 21, 2013 | Новини | Переглядів: 1504 | Коментарі: 0

Надзвичайна пригода сталася в с. Вільне (Київська обл.). Вбитим виявився 41-річний роботодавець, який, як з'ясувалося, організував у підсобному приміщенні будинку нелегальне виробництво ласощів. Всього йому було нанесено не менше вісімнадцяти ударів ножем, більшість з яких по обличчю.

Те, що побачили міліціонери під час огляду місця події в сараї, просто шокувало. Виявляється, солодощі готувалися в бетономішалці, куди завантажувався арахіс, сироп і цукор. Молодий робітник, який загадково зник, став одним з головних підозрюваних. В ході проведення першочергових оперативно-розшукових заходів правоохоронці встановили його особу і за добу затримали. Зловмисник, який у всьому зізнався, переховувався в лісі, поки не наткнувся на міліцейську засідку. Пізніше з'ясувалося, що під час чергового наряду роботодавець почав нецензурно ображати хлопця, бо він, нібито, зіпсував партію арахісу. Той не витримав і схопився за ніж. Коли начальник впав без ознак життя, молодчик витягнув з його кишень мобільний телефон і ключі від автомобіля, сів за кермо «ГАЗелі» і поїхав. За двадцять кілометрів в баку закінчився бензин. Залишивши машину на дорозі, зловмисник кинувся до лісосмуги. За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину за ч.1 ст. 115 Кримінального кодексу України (умисне вбивство). Речові докази, вилучені з місця події, направлені на експертизу. Хлопцю, який зараз перебуває у слідчому ізоляторі, загрожує до 15 років ув'язнення. Триває слідство.

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool