Київщина: продовжується ліквідація наслідків стихійного лиха (відео)

Березень 25, 2013 | Новини | Переглядів: 1896 | Коментарі: 0

Станом на 12:00 силами рятувальників, військових, дорожніх служб та ДАІ стабілізована ситуація на всіх трасах державного значення, продовжуються роботи з розчищення під’їзних доріг до населених пунктів

Впродовж останньої доби підрозділами Державної служби України з надзвичайних ситуацій було вивільнено із снігових заметів понад 200 автомобілів та надано допомогу на дорогах 654 громадянам. Задіяні 52 одиниці спеціальної техніки підрозділів Держслужби, 155 одиниць комунальної та дорожньої техніки, 24 одиниці важкої військової техніки та майже 900 осіб. В усіх районах області на автошляхах розгорнуто мобільні пункти обігріву. 25 березня на 41-му км траси М-06 під головуванням першого заступника Голови ДСНС України Сергія Данилюка проведено оперативну нараду з координації дій по ліквідації наслідків стихійного лиха. В нараді прийняв участь заступник Голови Київської ОДА Володимир Максименко, перший заступник Голови Державного агентства автомобільних доріг України Микола Мездрін та заступник начальника Генерального Штабу ЗСУ Володимир Хижий. Під час координаційної наради керівники відомств, відповідальних за ліквідацію наслідків стихії, визначили перелік невідкладних заходів, які необхідно здійснити для забезпечення відновлення безперешкодного проїзду на ділянці траси М-06 з 41-го по 64-й кілометр.Основна причина заторів на трасі Житомир-Київ – нехтування правилами дорожнього руху водіями вантажного та легкового транспорту. В результаті хаотичного самовільного руху автомобілів, які грубо порушували ПДД, самовільно виїжджали на смугу зустрічного руху, намагалися обігнати один одного утворились багатокілометрові затори в обох напрямках, що у свою чергу фактично протягом доби не давало можливості дорожнім службам організувати очищення дорожнього полотна. Станом на 01.00 25 березня ситуацію вдалося стабілізувати та відновити рух в безперервному режимі. Дії дорожніх служб, підрозділів Міноборони та ДАІ щодо ліквідації наслідків стихійного лиха на трасі М-06 на місці координував перший заступник Голови ДСНС Сергій Данилюк. Після стабілізації ситуації за дорученням Голови ДСНС Михайла Болотських, для підтримки дорожньої ситуації у стабільному стані на місце прибув Директор департаменту організації заходів цивільного захисту ДСНС Василь Стоєцький та продовжив координацію дій щодо забезпечення безперервного руху на трасі М-06.Станом на 15.00 25 березня заторів транспорту на трасі М-06 не зафіксовано. Рух транспорту забезпечено в обох напрямках.

джерело: ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool