Київщина: на посту ДАІ спрацював сигнал Відеоконтроль-Рубіж

Березень 31, 2013 | Новини | Переглядів: 4261 | Коментарі: 0

Працівники ДАІ Київщини затримали автомобіль, що перебував у розшуку

Виділити серед потоку транспорту саме це авто, правоохоронцям допомогла техніка. На стаціонарному посту ДПС ДАІ спрацював сигнал від комплексу «ВІДЕОКОНТРОЛЬ – Рубіж» про знаходження автомобіля «ВАЗ 21074» у розшуку. Інспектор ДАІ подав водієві знак про зупинку. В салоні авто, що рухалося в напрямку Києва, окрім водія, знаходилися ще чотири пасажири. На вимогу пред’явити реєстраційні документи, водій повідомив, що забув їх у дома. Однак в правих передніх дверцятах був відсутній замок, в салоні розібраний замок запалювання, а під час перевірки автомобіля по інформаційних базах ДАІ було встановлено, що він перебуває в розшуку з 3 березня 2013 року та розшукується Уманським райвідділом внутрішніх справ. Наразі автомобіль затримано, проводяться слідчі дії , про це повідомляє прес-служба Департаменту ДАІ МВС України.


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool