Київщина: лікарю прийомного покою нанесено ножові поранення

Червень 02, 2013 | Новини | Переглядів: 1023 | Коментарі: 0

30 травня, близько 23 години ночі до Бориспільського міськвідділу надійшло повідомлення з місцевої центральної районної лікарні про те, що лікарю прийомного покою нанесено ножові поранення.

На місце події терміново прибула слідчо-оперативна група, яка за гарячими слідами затримала трьох учасників інциденту, однак, четвертому вдалося втекти.

У результаті проведення слідчо-оперативних заходів працівники сектору дільничних інспекторів міліції та карного розшуку, особу четвертого нападника встановили та за півдоби затримали в місті Біла Церква. Зловмисниками виявилися громадяни іншої країни, які знаходилися в Борисполі на заробітках.

Як з’ясували правоохоронці, 33-річний чоловік близько 22-ї години звернувся за медичною допомогою в приймальне відділення центральної районної лікарні. Медпрацівники надали йому необхідну допомогу та залишили у відділенні трохи відпочити.

В цей час, до хворого завітали його брат з двома товаришами. Хлопці були в стані алкогольного сп’яніння. Вони почали сваритися з лікарем, щоб той швидше надав медичну допомогу, після чого вийшли на вулицю та розпивали там спиртні напої.

Після надання необхідної допомоги хворому, лікар, разом з ним вийшов на вулицю. Побачивши, що іноземці порушують громадський порядок та розпивають спиртні напої на території медзакладу, зробив їм зауваження. Один з «відпочиваючих» на це зреагував агресивно та затіяв бійку, під час якої наніс лікарю колото-різані рани черевної порожнини. 34-річному лікарю вдалося відштовхнути нападника та сховатися в приміщенні лікарні та попросити допомоги у колег, які і викликали правоохоронців. Наразі постраждалого прооперовано, він знаходиться в реанімаційному відділенні.

За даним фактом слідчим відділом Бориспільського міськвідділу міліції ГУМВС України в Київській області відкрито кримінальне впровадження за ч. 1 ст. 121 Кримінального кодексу України (умисне тяжке тілесне ушкодження), санкція якої передбачає позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Досудове слідство триває, вирішується питання про пред’явлення підозри та обрання міри запобіжного заходу.

 

mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool