Київщина: ДТП - загинула сім’я

Липень 18, 2013 | Новини | Переглядів: 765 | Коментарі: 0

16 липня, о 16 годині 15 хвилин, на 108 км автодороги Київ–Одеса сталося зіткнення трьох транспортних засобів. Дорожньо-транспортна пригода вартувала життя чотирьом людям.

 

 

Недалеко від села Чупира Білоцерківського району Київської області автомобіль «PORSCHE CAYENNE», під керуванням 37-річного водія (громадянина Російської Федерації) з невідомих причин виїхав на смугу зустрічного руху, де скоїв зіткнення з позашляховиком «TOYOTA RAV4». Після цього з автомобілем «PORSCHE» зіткнувся легковик «DAEWOO NEXIA». Від удару «PORSCHE» загорівся.

Внаслідок ДТП загинули водій та троє пасажирів автомобіля «TOYOTA» (43-річний чоловік, його 34-річна дружина та двоє дітей віком 3 і 15 років). Водії автомобілів «PORSCHE» і «DAEWOO» та четверо пасажирів легковика з травмами були доставлені до лікарні. Наразі правоохоронці встановлюють причини та обставини дорожньо-транспортної пригоди.

 

Державтоінспекція України вкотре звертає увагу водіїв на необхідність неухильного дотримання Правил дорожнього руху. За шість місяців 2013 року в ДТП загинуло 1700 людей. Основні причини ДТП: перевищення швидкості та порушення правил маневрування.

У літній період, як правило, зростає кількість ДТП за участю курортників. Поспішаючи на відпочинок, водії часто не дотримуються швидкісного режиму, сідають за кермо у втомленому стані. При цьому не замислюються, що тим самим наражають на небезпеку не тільки себе й своїх близьких, але й оточуючих людей.

Шановні водії! Наслідки вашої самовпевненості та неуважності можуть бути фатальними. Дорога не вибачає помилок – пам’ятайте про це!

 

Прес-служба Департаменту ДАІ МВС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool