Київ: З 15 по 20 травня - обмеження руху транспорту на проспекті Перемоги

Травень 15, 2013 | Новини | Переглядів: 2466 | Коментарі: 0

Столична Державтоінспекція звертає увагу водіїв на те, що на проспекті Перемоги тривають ремонтні роботи з укладання нового асфальтобетонного покриття.

У зав’язку з цим, з 6 години 15 травня до 6 години ранку 20 травня 2013 року на ділянці від Великої кільцевої дороги і до виїзду з Києва у напрямку Житомира буде закрито рух транспорту в даному напрямку та розподілено його зустрічною смугою проспект Перемоги у напрямку Києва.

Крім того, з 8 години 18 травня до 20 години 19 травня нинішнього року у зв’язку з ремонтом залізобетонної плити та заміною деформаційних швів буде частково (2 смуги руху) обмежено рух транспорту на мосту Патона, в напрямку лівого берега.

Державтоінспекція міста Києва просить автомобілістів з розумінням поставитися до тимчасових незручностей, планувати свої маршрути з урахуванням зазначених обмежень та дотримуватися Правил дорожнього руху.
джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool