Київ: виявили труп чоловіка в Святошинському районі

Травень 30, 2013 | Новини | Переглядів: 1994 | Коментарі: 0

Близько десятої години вечора лікарі швидкої допомоги виявили труп чоловіка в одному з будинків в Святошинському районі столиці. На місце негайно виїхали правоохоронці, які встановили обставини події та затримали підозрюваного.

Міліціонери з’ясували, що під час розпиття спиртних напоїв, між двома чоловіками виник конфлікт, який переріс у бійку. Під час фізичного з’ясування стосунків, затриманий схопивши ніж, скоїв умисне вбивство 37-річного чоловіка. Лікарям довелось лише констатувати смерть. Причиною ж конфлікту стала жінка, яка раніше зустрічалась з одним, а потім обрала іншого. Алкоголь лише підстигнув їх до рішучих дій під час з’ясування хто крутіший. На місці події було зібрано достатньо доказів, які свідчать про участь затриманого. Слідчим відділом Святошинського районного управління відомості про кримінальне правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 115 Кримінального Кодексу України – умисне вбивство внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від семи до п'ятнадцяти років. На даний час триває досудове розслідування.

Малишева Тетяна, Святошинське РУ

джерело: mvs.gov.ua


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool