Київ: Вибух газового балону в ресторані

Лютий 18, 2013 | Новини | Переглядів: 912 | Коментарі: 0

О 15 год. 17 хв. 17 лютого у Печерському районі м. Києва, по вул. В.Васильківська, 25, в ресторані «Апрель» (розташований на першому поверсі п’ятиповерхового житлового будинку) в підвальному приміщенні (де розташована кухня та складські приміщення ресторану) стався вибух газового балону з послідуючим горінням

 Внаслідок вибуху постраждало 11 осіб, яких госпіталізовано до медичних закладів міста. Загиблих немає. Під час вибуху у приміщенні ресторану знаходились співробітники закладу та відвідувачі. Вибухом пошкоджено близько 130м2 перекриття між підвальним приміщенням і першим поверхом та частково пошкодженні не несучі перегородки. Під час гасіння пожежі з підвального приміщення було врятовано 4 особи та винесено 4 газових балона. О 15 год. 35 хв. пожежу ліквідовано. Причина вибуху та розміри матеріальних збитків – встановлюються.

За фактом події правоохоронними органами проводиться розслідування.

На місці події працювала оперативна група Головного управління Державної служби з надзвичайних ситуацій у м. Києві.

Державна служба України з надзвичайних ситуацій


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool