Київ: унаслідок ДТП 1 людина загинула і 4 отримали травми

Червень 11, 2013 | Новини | Переглядів: 750 | Коментарі: 0

10 червня о 05:11 у Деснянському районі, на перехресті вулиць Бальзака та Лісківської, трапилася дорожньо-транспортна пригода між автомобілями «Volkswagen» та «Opel».

Унаслідок зіткнення постраждало 5 людей. Водій автомобіля «Volkswagen» отримав незначні травми (медичну допомогу йому було надано на місці). Пасажири та водій автомобіля «Opel» дістали серйозніші ушкодження, одна дівчина померла на місці. Через сильний удар у бік автомобіля між переднім та заднім сидінням затисло одного з пасажирів «Opel». На допомогу з деблокування викликали рятувальників. За допомогою шанцевого інструменту рятувальники визволили потерпілого з залізної пастки і передали до рук медиків, які доправили його до лікарні разом з іншими постраждалими.

Шановні громадяни, на дорогах будьте обачні та обережні, дотримуйтесь правил дорожнього руху. Якщо трапилася аварія, не намагайтеся допомогти людині, яку затисло у металевих чи інших конструкціях, адже зміна положення тіла потерпілого може вартувати йому життя. Якщо Ви стали свідком того, що людина потрапила в біду, одразу телефонуйте на номер 101, повідомляє сайт ДСНС України


ПОШИРЮЙТЕ. Коментуйте. Заборонені нецензурна лексика, образи, розпалювання міжнаціональної та релігійної ворожнечі та заклики до насильства.


Завжди в курсі надзвичайних ситуацій, ДТП, аварій, відключень світла, води та теплопостачання. Щоб дізнаватись новини першими, підписуйтесь на нас у YouTube, ТЕЛЕГРАМ та сторінку в Facebook та Instagram.
Сподобалася ця публікація? Не пропустіть наступні публікації і почніть стежити за нашими новинами ПІДПИСАТИСЯ.
Hostpro




Protected by Copyscape DMCA Takedown Notice Search Tool